SINGER.ro

 • Increase font size
 • Default font size
 • Decrease font size
 

Garantia SINGER

Email Imprimare PDF

Va multumim pentru increderea acordata marcii SINGER® cumparand un produs care a trecut cu succes numeroase teste de calitate corespunzatoare standardelor Uniunii Europene si care cu siguranta va satisface toate asteptarile dumneavoastra.

Dorim sa va facem cunoscut faptul ca firma noastra va sta la dispozitie, fiind gata sa gaseasca solutii pentru orice problema tehnica sau nelamurire in legatura cu produsul cumparat. Din aceste motive avem o retea de service-uri autorizate in toata tara, lista acestora fiind prezentata mai jos. Astfel, puteti avea siguranta ca lucrarile de intretinere sau reparative sunt efectuate cu profesionalism si corectitudine de catre personalul specializat, folosindu-se subansamble si piese de schimb originale.

CONDITII DE GARANTIE

Drepturile consumatorului sunt conforme cu prevederile L 449/2003 si OG 21/1992 cu completarile si modificarile ulterioare, republicata, precum si cu modificarile introduse de OUG 174/2008. Aceste drepturi nu sunt afectate prin garantia oferita

 1. Raspunderea vanzatorului este angajata daca lipsa de conformitate apare intr-un termen de 2 ani, calculat de la livrarea produsului.
 2. Cumparatorul are obligatia la cumpararea produsului sa verifice daca acesta este complet, nedeteriorat si sa ceara efectuarea probei de functionare in prezenta sa. Reclamatia ulterioara nu este luata in considerare. Garantia produsului nu acopera lipsa unui accesoriu sau a unei parti componente a produsului constatata dupa achizitia acestuia.
 3. La solicitarea reparatiei produsului in perioada de garantie, cumparatorul este obligat sa prezinte Certificatul de garantie avand toate rubricile completate, insotit de bonul de casa sau factura de achizitie.
 4. Durata medie de utilizare a produselor este de 5 ani de la data achizitionarii pentru masini de cusut, cuptoare cu microunde si aspiratoare; pentru restul produselor este de 3 ani. Pe acesta perioada cumparatorul beneficiaza in afara perioadei de garantie, de service post-garantie, contracost, cu piese de schimb originale.
 5. In cazul lipsei conformitatii, consumatorul are dreptul de a solicita vanzatorului, ca masura reparatorie, in primul rand repararea produsului sau in situatia cand aceasta nu este posibila, inlocuirea acestuia, in fiecare caz fara plata, exceptand situatia in care solicitarea este imposibila sau disproportionata.
 6. Repararea sau inlocuirea produsului va fi facuta in cadrul unei perioade de timp rezonabile, de comun acord intre vanzator si consumator. Perioada de timp stabilita nu poate depasi 15 zile calendaristice de la data la care consumatorul a adus la cunostinta vanzatorului lipsa de conformitate a produsului.
 7. Consumatorul poate solicita o reducere corespunzatoare a pretului sau rezolutiunea contractului in conformitate cu prevederile legale. Rezolutiunea contractului nu poate fi solicitata de consumator daca lipsa conformitatii este minora.
 8. In cadrul termenului de garantie, producatorul/importatorul repara, inlocuieste sau restituie contravaloarea produsului, in acesta ordine dupa caz, in conformitate cu prevederile legale, fara nici un cost din partea consumatorului.
 9. Inlocuirea in perioada de garantie a produselor a caror reparatie nu mai este posibila din motive tehnice se va face numai cu aprobarea Departamentului Service al Singer Appliances, pe baza unei constatari intocmite de catre tehnicianul din cadrul retelei de service Singer.

NU FAC OBIECTUL GARANTIEI:

 1. Accesoriile,consumabilele, subansamblele casabile (manere,capace,butoane), etc.
 2. Deteriorari de tipul: zgarieturi sau rupturi ale subansmblelor demontabile sau nedemontabile precum si lipsa accesoriilor care nu au fost aduse la cunostinta vanzatorului in momentul achizitiei.
 3. Defectiuni produse in urma nerespectarii de catre consumator a conditiilor de transport, manipulare, instalare si utilizare precizate in manualul de instructiuni care insoteste produsul.
 4. Nerespectarea parametrilor de alimentare pentru care a fost conceput produsul.
 5. Repararea, modificarea, desigilarea sau incercarea de reparare a produsului de catre persoane/firme neautorizate de firma SINGER®.
 6. Utilizarea produsului in alte scopuri decat cele pentru care a fost conceput, mentionate explicit in manualul de instructiuni.
 7. Schimbarea starii originale a produsului prin pastrarea in conditii improprii, expunerea la foc, apa, contactul cu substante chimice corozive sau intemperii ce pot deteriora produsul.
 8. Operatiuni de decalcifiere ale aparatelor (operatiuni necesare in urma utilizarii apei dure).
 9. Constatarea de catre personalul service autorizat ca defectarea produsului se datoreaza exclusiv vinei clientului.

NU INTRA IN GARANTIE URMATOARELE REPERE:

 • Accesoriile si consumabilele, adica acele parti de aparat care se monteaza sau demonteaza cu mana (de catre utilizator) fara a fi nevoie de folosirea unor scule sau dispozitive specifice (chei, surubelnite, etc)
 • Vase de plastic sau sticla, furtune, perii, cutite, teluri, site, pasatoare, saci, filtre, casete anti-calcar, acumulatori, etc.
 • Becuri, arcuri, curele, butoane de comanda, garnituri de etansare, electro-ventile, materiale textile de acoperire.
 • La masinile de cusut casnice: placa de ac, transportor, piciorus presor, greifer, suveica si bobina.
 • Reperele acoperite (infundate) cu depuneri de calcar datorita utilizarii apei dure.

Atentie! Produsele au fost concepute si fabricate pentru a fi utilizate exclusiv in scopuri casnice. Ele isi pierd garantia in cazul utilizarii lor in activitati profesionale. Cumparatorul are obligatia sa respecte cu strictete instructiunile din manualul de utilizare al producatorului.

Informatiile de pe acest site pot fi preluate numai cu acordul SINGER Appliances SRL. Cereti detalii aici!
Prima pagina | Catalog Online| Garantia SINGER | Service | Termeni&Conditii | Contact | ANPC